ДНЕВНИ НАГРАДИ

Черпакът WMF Profi Plus е изработен от неръждаема стомана Cromargan® 18/10. Високо качество, зашеметяваща издръжливост и практичен отвор за закачане. Подходящ за миялна машина.

Пресата за чесън WMF Profi Plus е изработена от неръждаема стомана Cromargan® 18/10. Високо качество, зашеметяваща издръжливост и практични отвори за закачане. Подходяща за миялна машина.

Дъската за рязане Cole&Mason е красиво оформена от солидна акация, правеща я изключително издръжлива и стилна. С вечна форма, безкрайно фунционална и лесна за почистване.

Рендето WMF Top Tools 4-страни е изработено от неръждаема стомана Cromargan® 18/10. Доставя 4 в 1 – настъргване, нарязване, раздробяване и фино раздробяване. Здрава дръжка за добър захват. Подходящо за миялна машина.

Ножовете Zwilling premium са избирани от известни майстори готвачи по целия свят. Ледено втвърдено острие за изключителна издръжливост и защита от корозия. Прецизно изковани от едно парче стомана. Ергономична дръжка против умора. Zwilling доживотна гаранция.

СЕДМИЧНИ НАГРАДИ

Купа за супа Villeroy&Boch с елегантна форма и дизайн от луксозната колекцията „Бяла перла“. Изработена е от костен порцелан и добавя класа на масата ти. Подходяща е за миялна машина и микровълнова печка.

Сет от купички Villeroy&Boch с елегантна форма и дизайн от луксозната колекцията „Бяла перла“. Изработени са от костен порцелан и те карат да се насладиш на супата си максимално. Подходящи за са миялна машина и микровълнова печка.